Uudet verkkosivut ja uusi jäsenrekisteri

Suomen Neuropsykologinen yhdistyksen verkkosivujen uudistamistyö on parhaillaan menossa ja helmikuun 2022 lopussa on julkaistu uusien verkkosivujen julkinen osuus, joka toivottavasti on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi, ja siten palvelee aiempaa paremmin niin jäsenistön kuin muidenkin asiasta kiinnostuneiden tarpeita.

Samalla on ajanmukaistettu yhdistyksen jäsenrekisteriä sekä siihen liittyvää tietosuojaa ja tietosuojaselostetta. Uusi jäsenrekisterimme toimii FloMembers-nimisessä palvelussa, ja tulee jatkossa mahdollistamaan mm. sähköpostilaskutuksen.

Verkkosivujen jäsenalue on vielä työn alla eikä sinne toistaiseksi voi kirjautua. Tavoitteenamme on saada jäsenalue avattua vuosikokousseminaarin yhteydessä 1.4.2022. Mikäli haluat postittaa ilmoituksen jäsenistön sähköpostilistalle, ole yhteydessä yhdistyksen sihteeriin Enni Rasmus (enni.rasmus.snpy@gmail.com). Ilmoituksia julkaistavaksi verkkosivuilla jäsenistön ilmoitustaululla ottaa siirtymäaikana vastaan Laura Ermi (laura.ermi@gmail.com). Molempiin voit olla yhteydessä myös kaikissa muissa uudistukseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä!

Vuosikokousseminaariin voi edelleen ilmoittautua 17.3. asti – ja kaikissa ilmoittautumista ja seminaaria koskevissa asioissa voi olla yhteydessä koulutussihteeri Katri Mikkolaan (koulutussihteeri.snpy@gmail.com).