Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SNPY:n vuosikokousseminaari 2024: COVID-19 neurologiset ja psykososiaaliset vaikutukset lapsuudesta aikuisuuteen

26.04.2024

100€

SNPY järjestää perjantaina 26.4.2024 hybridimuotoisen vuosikokousseminaarin ”COVID-19 neurologiset ja psykososiaaliset vaikutukset lapsuudesta aikuisuuteen”. Seminaariin voi osallistua etänä tai paikan päällä Helsingissä Folkhälsanin Ossian-salissa. Koulutuksen hinta on sekä etänä että läsnä osallistujille 100 € (opiskelija- ja eläkeläisjäsenille sekä työttömille hinta on -50 %). Hinta sisältää lounaan ja kahdet kahvit / streamauksen. Seminaarista tehdään myös videotallenne, jonka linkki lähetetään kaikille osallistujille seminaarin jälkeen (luennoilla mahdollisesti käsiteltäviä potilastapauksia ei sisällytetä tallenteeseen).

Seminaarin ilmoittautumisaika päättyy 8.4.2023 klo 23:59. Ilmoittauduthan ajoissa seminaariin, sillä myöhästyneitä ilmoittautumisia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Seminaarin laskut lähetetään heti ilmoittautumisen päätyttyä, ja osallistuminen seminaariin edellyttää laskun maksamista. Linkki etäosallistumista varten lähetetään kaikille osallistujille seminaariviikolla ja osallistujatodistus seminaarin jälkeen sähköpostitse jokaiselle osallistujalle nimikoituna.

Peruutusehdot: Seminaariin osallistumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan sisällä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan koko osallistumismaksu.

SNPY:n seminaarit on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille, joten seminaariin osallistuminen edellyttää, että kuluvan vuoden jäsenmaksu on maksettu. Seminaarin tiedotusviestit lähetetään FloMembers-jäsenrekisterimme kautta jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, joten tiedotteiden saamiseksi omat jäsentiedot kannattaa pitää ajan tasalla.

Yritysten on mahdollista tulla pitämään seminaariin ständejä hintaan 300 € / päivä / 1 pöytä. Ständin pitäjän osallistumismaksu ei kuulu tähän hintaan. Jos ständin pitäjä on SNPY:n jäsen ja haluaa osallistua myös seminaarin luennoille, hänen tulee ilmoittautua seminaariin samaan tapaan kuin muidenkin jäsenten. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut ostamaan mainosständipaikan seminaariin, ole yhteydessä SNPY:n koulutussihteeriin (koulutussihteeri.snpy@gmail.com).

Seminaariin voidaan ottaa kaksi avustajaa. Avustajaksi voivat ilmoittautua neuropsykologiasta kiinnostuneet psykologiharjoittelijat. Jos olet kiinnostunut avustajan tehtävästä tai tiedät tehtävään sopivan psykologiharjoittelijan, ole yhteydessä koulutussihteeriin (koulutussihteeri.snpy@gmail.com) 26.3.2024 mennessä.

Ilmoittaudu seminaariin tästä linkistä (huom. vaatii kirjautumisen jäsenalueelle).

 

OHJELMA

08:15 – 09:00 ILMOITTAUTUMINEN JA AAMUKAHVI

09:00 – 09:15 Seminaarin aloitus
Sari Levänen, SNPY:n puheenjohtaja

09:15 – 10:00 Vakavasta koronainfektiosta toipuminen
Henriikka Ollila, LL, tehohoidon ja anestesiologian erikoislääkäri, Tehohoidon linja, HUS

10:00 – 11:00 COVID-pandemian psykososiaaliset vaikutukset lapsilla ja aikuisilla (otsikko tarkentuu)
Saara Nolvi, FT, kehityspsykologian dosentti, psykologi
Erikoistutkija (Sr.), InterLearn-huippututkimusyksikkö
Psykologian ja logopedian laitos, Turun yliopisto

11:00 – 11:15 TAUKO

11:15– 12:00 Koronapandemian ja sen rajoittamistoimien vaikutukset toimintarajoitteisten ihmisten elämään
Marja Holm, FT, VTM, tutkija, Väestönterveysyksikkö, Seurantatiimi, THL

12:00 – 13:00 LOUNAS

13:00 – 13:45 Subjektiiviset ja objektiiviset kognitiiviset vaikeudet COVID-19-taudin jälkeen
Riikka Pihlaja, PsL, neuropsykologian erikoispsykologi, Neurokeskus, HUS

13:45 – 14:15 KAHVITAUKO

14:15 – 15:15 Long covid ja moniammatillinen kuntoutus
Markku Sainio, LT, neurologian dos., ylilääkäri, Sisätaudit ja kuntoutus, Pitkittyneiden oireiden kuntoutuspoliklinikka, HUS
Teemu Mäntylä, PsM, psykologi, työterveyspsykologi, Sisätaudit ja kuntoutus, Pitkittyneiden oireiden kuntoutuspoliklinikka, HUS

15:15 – 15:30 TAUKO

15:30 – 16:15  Keynote: Rehabilitation of pediatric post-Covid-19
Laura Malone, MD, PhD, Director of the Pediatric Post-COVID-19 Rehabilitation Clinic, Kennedy Krieger Institute/assistant professor of Neurology and Physical Medicine and Rehabilitation at the Johns Hopkins University School of Medicine

16:15 – 16:30 Seminaarin lopetus
Sari Levänen, SNPY:n puheenjohtaja

16:45 – SUOMEN NEUROPSYKOLOGISEN YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS

Tiedot

Päivämäärä:
26.04.2024
Hinta:
100€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Neuropsykologinen yhdistys – Neuropsykologiska föreningen i Finland r.y.

Tapahtumapaikka

Folkhälsan, Ossian-sali
Topeliuksenkatu 20
Helsinki, 00250 Suomi
+ Google Map