Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SNPY:n syysseminaari: Vaikuttava lasten neuropsykologinen kuntoutus

29.10.2021

SNPY järjestää ”Vaikuttava lasten neuropsykologinen kuntoutus” -syysseminaarin perjantaina 29.10.2021. Seminaariin voi osallistua etänä tai paikan päällä Helsingissä Folkhälsanin Ossiansalissa (Topeliuksenkatu 20).

Koulutus perustuu systemaattisiin katsauksiin lasten ja nuorten neuropsykologisen kuntoutuksen vaikuttavuudesta, jotka on julkaistu Psykologia-lehden teemanumerossa 2/-21. Koulutuksessa esitellään katsausten havainnot näyttöön perustuvista menetelmistä lukemisen, matematiikan, toiminnanohjauksen ja sosiaalisten taitojen kuntoutuksessa. Koulutuksen keynote-puhujana on prof. Joshua Langberg Virginia Commonwealth –yliopistosta (https://psychology.vcu.edu/people/faculty/langberg.html). Prof. Langbergin teema on organisointitaitojen harjoittaminen ja tukeminen nuorilla, joiden koulunkäyntiä haittaavat ADHD:n oireet.

Psykologia-lehden teemanumeroa 2/2021 myydään suuren kysynnän takia vain digilehtenä. Digilehden voi 9,50 € hintaan ostaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen psykologialehti@psykologia.fi

Koulutuksen hinta on sekä etänä että läsnä osallistujille 100 euroa. Hinta sisältää lounaan ja kahdet kahvit / streamauksen.

Koulutuksen ohjelma löytyy tästä linkistä.

Koulutuksen ilmoittautuminen on nyt avattu ja se päättyy 14.10.2021. Muistathan vastata ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko syysseminaariin etänä vai paikan päällä.

Details

Date:
29.10.2021
Event Category: