Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden kuntoutuspalveluja!

Etsimme nyt

JOHTAVAA NEUROPSYKOLOGIA

Terveystalon Kuntoutuspalveluissa keskiössä on asiakkaan toimintakyky – sen arviointi ja kuntoutus. Kuntoutuspalveluihin kuuluvat neuropsykologian, puhe- ja toimintaterapian, geriatrisen ja neurologisen fysioterapian palvelut sekä moniammatillinen kuntoutus. Palvelemme kaikkia ikäryhmiä.

Johtavana neuropsykologina pääset rakentamaan Kuntoutuspalveluista alansa vaikuttavinta ja merkityksellisintä toimijaa. Johtavana neuropsykologina vastaat neuropsykologityön laadusta, vaikuttavuudesta ja linjauksista Kuntoutuspalveluissa. Lisäksi osallistut palvelukehitykseen ja vastaat myös sisäisestä koulutuksesta ja työnohjauksesta. Työviikkoosi kuuluu myös kliinistä työtä. Tiimisi koostuu johtavista terapeuteista ja raportoit suoraan lääkinnällisen kuntoutuksen johtajalle.

Arvostamme osaamistasi ja työskentelemme sen eteen, jotta työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja saisit keskittyä siihen, missä olet hyvä. Saat itse suunnitella päiväsi ja viikkosi, myös etätyömahdollisuus on käytettävissäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä lääkinnällisen kuntoutuksen johtaja Hanna Kortteiseen, jolta saat tehtävästä lisätietoja puhelimitse keskiviikkona 12.4. klo 8-9 numerosta 050 548 5479 tai sähköpostitse hanna.kortteinen@terveystalo.com.

Täytäthän sähköisen hakemuksen liitteineen 14.4.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

https://emp.jobylon.com/jobs/176550/

Tervetuloa Terveystaloon!