29.10.2021 9.00 – 29.10.2021 16.00

SNPY:n syysseminaari: Vaikuttava lasten neuropsykologinen kuntoutus

SNPY järjestää "Vaikuttava lasten neuropsykologinen kuntoutus" -syysseminaarin perjantaina 29.10.2021. Seminaariin voi osallistua etänä tai paikan päällä Helsingissä Folkhälsanin Ossiansalissa (Topeliuksenkatu 20).

Koulutus perustuu systemaattisiin katsauksiin lasten ja nuorten neuropsykologisen kuntoutuksen vaikuttavuudesta, jotka on julkaistu Psykologia-lehden teemanumerossa 2/-21. Koulutuksessa esitellään katsausten havainnot näyttöön perustuvista menetelmistä lukemisen, matematiikan, toiminnanohjauksen ja sosiaalisten taitojen kuntoutuksessa. Koulutuksen keynote-puhujana on prof. Joshua Langberg Virginia Commonwealth –yliopistosta (https://psychology.vcu.edu/people/faculty/langberg.html). Prof. Langbergin teema on organisointitaitojen harjoittaminen ja tukeminen nuorilla, joiden koulunkäyntiä haittaavat ADHD:n oireet.

Koulutuksen hinta on sekä etänä että läsnä osallistujille 100 euroa. Hinta sisältää lounaan ja kahdet kahvit / streamauksen.

Koulutuksen tarkempi ohjelma päivittyy pian näille sivuille.

Koulutuksen ilmoittautuminen on nyt avattu ja se päättyy 14.10.2021. Muistathan vastata ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko syysseminaariin etänä vai paikan päällä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avoinna. Voit ilmoittautua 15.10.2021 0.00 asti.

TYÖNANTAJALASKUTUKSESSA ILMENNEIDEN ONGELMIEN VUOKSI KOULUTUKSEN MAKSAJANA VOI OLLA VAIN OSALLISTUJA ITSE.

Ilmoittaudu.