Työtä neuropsykologille, Silmuke Oy

Jatkuvaa tai keikkatyötä neuropsykologille

Silmuke Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa korkealuokkaisia mielenterveyden, tutkimusten ja kuntoutusten eri palveluja kaiken ikäisille. Meillä työskentelee monialainen tiimi mielenterveys-, tutkimus- ja kuntoutusalan osaajia.

Haemme tiimiimme neuropsykologia kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön ammatinharjoittajana. Voit tehdä työtä myös keikkapohjalta, esimerkiksi useamman tutkimuksen kerrallaan tai säännöllisesti.

Asiakaskuntana on niin lapsia kuin aikuisia ja työnkuvaan kuuluvat neuropsykologiset tutkimukset ja neuropsykologinen kuntoutus. Työtä voidaan myös räätälöidä mahdollisuuksien mukaan, joko lapsiin tai aikuisiin kohdistuvaksi. Silmukkeella on toimipisteitä Helsingissä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Helmikuussa 2022 avaamme toimipisteen myös Kotkaan.

Tarjoamme viihtyisät toimitilat kaupunkien ydinpaikoilta ja tarvittavat työskentelyvälineet. Voit valita itse omat työ- ja loma-ajat. Hoidamme puolestasi laskutuksen ja mainonnan sekä tarjoamme potilastietojärjestelmän ja sähköpostin käyttöösi. Meidän kautta sinun on myös mahdollista osallistua erilaisiin kilpailutuksiin ja tehdä töitä jo valmiiden sopimusten puitteissa. Meillä on kilpailukykyinen vuokraprovisio. Meille on tärkeää henkilökunnan viihtyvyys ja pyrimme järjestämään säännöllisesti koko henkilöstölle yhteisiä virkistyshetkiä. Meillä sinun on myös mahdollista kehittää työtä oman mielenkiintosi suuntaan.

Elina Rajajärvi
elina.rajajarvi@silmuke.fi