Tule Espoon Avokuntoutuspalveluihin moniammatilliseen tiimiin neuropsykologiksi 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Työhösi kuuluu neuropsykologisen kuntoutuksen tarpeen ja tuloksellisuuden arviointi lääkinnällisen kuntoutuksen moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä neuropsykologisen kuntoutuksen toteutus ja lisäksi neuropsykologiset tutkimukset terveyskeskuslääkäreiden lähetteillä osana diagnostisia- tai työkyvyn selvittelyjä. Asiakkaat ovat yli 18-vuotiaita, joilla on neurologinen sairaus tai -vamma tai neuropsykiatrinen oireisto. Neuropsykologi on moniammatillisen kuntoutustyöryhmän jäsen.

Neuropsykologin lisäksi yksikössämme työskentelee lääkäreitä sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, puheterapeutteja, psykologi ja kuntoutussuunnittelijoita.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon Avokuntoutuspalvelut, Pihatörmä 1 C, 02240 Espoo
Työaika: 37 h 45 min
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi, jolla on neuropsykologian erikoispsykologin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tiimityö- ja verkostotaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Eduksi katsomme kokemuksen ADHD:n neuropsykologisesta arvioinnista sekä kiinnostuksen ADHD-kuntoutuksen kehittämiseen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä täältä.

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. johtava kuntoutussuunnittelija Riitta Eskola, p. 046 877 1305

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/neuropsykologi-espoon-avokuntoutuspalvelut-espoo-02-1287-22/