Psykologitutkijaksi Kuntoutussäätiöön

Oletko kiinnostunut neuropsykologisesti orientoituneesta työstä? Tule meille Kuntoutussäätiön Oppimisen tuen keskukseen psykologitutkijaksi!

Kuntoutussäätiö on monialainen ja monipuolinen asiantuntijayhteisö. Toteutamme korkeatasoista käytäntölähtöistä tutkimusta, kehittämisprojekteja ja arviointeja, konsultoimme ja koulutamme. Meillä on myös ihmisten toiminta- ja työkykyä vahvistavaa palvelutuotantoa. Meitä on noin 50.

Oppimisen tuen keskuksessa tarjoamme monipuolista asiakaspinnassa tapahtuvaa kehittämis-, tutkimus- ja asiakastyötä sisältävän työnkuvan. Toimintamme painottuu oppimisvaikeuksia tai muita oppimisen haasteita omaavien nuorten ja aikuisten tunnistamisen ja tuen mallien kehittämiseen ja tutkimiseen, lisäksi työtehtäviin sisältyy esimerkiksi koulutustehtäviä, viestintää ja materiaalin tuottoa.

Työnkuva sisältää myös asiakastyötä kuten oppimisen tai psyykkisen hyvinvoinnin tukemista edistävien aikuisten tukiryhmien osallistujien alkuhaastatteluja, ryhmien vetämistä, yksilöllistä etävalmennusta ja verkko-ohjausta ja oppimiskahviloiden pitämistä. Katso toiminnastamme tarkemmin www.kuntoutussaatio.fi/oppimisentuki.

Toivomme sinulta PsM tutkintoa sekä kiinnostusta oppimisvaikeuksia ja neuropsykologista lähestymistapaa kohtaan, samoin kuin kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn suunnitteluun.
Työn sisältöön on mahdollisuus itse vaikuttaa. Noudatamme joustavaa työaikaa ja työn tekemisen muotoja (etätyö). Tule mukaan innostavaan ja monialaiseen työyhteisöömme.

Työsuhde voi alkaa sopimuksen mukaan joustavasti, mieluiten viimeistään elokuussa ja kestää vuoden 2023 loppuun asti. Palkkauksesta neuvotellaan erikseen.

Lähetä hakemuksesi Erja Poutiaiselle 31.5.2022 mennessä.

Tiedustelut ja hakemukset:

Erja Poutiainen
Johtava tutkija, neuropsykologi
Kuntoutussäätiö, Pakarintuvantie 5, 00410 Helsinki
erja.poutiainen@kuntoutussaatio.fi
p. 044 781 3156