Neuropsykiatrian työryhmään etsitään sijaista

Haemme PSYKOLOGIN sijaista neuropsykiatrian työryhmäämme työskentelemään aikuispotilaiden kanssa. Sijaisuuden voi aloittaa 5.12.2022 ja se jatkuu ainakin 30.9.2023 asti mutta mahdollisesti vuoden 2023 loppuun. Työn aloittamisajankohdasta voidaan tarvittaessa neuvotella. Työryhmä toimii Lahden keskussairaalassa, jonne on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja tarvittaessa työnantaja tukee työmatkaliikkumista matkakeskuksen ja sairaalan välillä.

Tehtäviisi kuuluvat aikuispotilaiden pääasiassa laajat psykologiset tutkimukset sekä selvitykset ja arviot ja näihin liittyvät hoitoneuvottelut. Lisäksi työnkuvassasi voi olla konsultaatioita yksikön sisäisesti ja yhteistyökumppaneille. Työskentelemme moniammatillisessa työryhmässä, jonka työn kehittämiseen osallistut. Työnkuvaan pystyt itse vaikuttamaan kokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ antaa hyvät valmiudet ja tarpeellisen kokemuksen esim. neuropsykologian erikoistumisopinnoista kiinnostuneille.

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä toimivan työryhmän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työnohjaus- ja kouluttautumismahdollisuudet, toimivat työtilat ja ammatillisen esimiehen tuen. Myös osittainen etätyö on mahdollista toteuttaa ja olemme myös avoimia keskustelemaan osatyömahdollisuuksista jos tämä sopii paremmin elämäntilanteeseesi.

Lähtöpalkka vaihtelee kokopäivätyössä 3768,50 – 4210,24 euron välillä riippuen hakijan kokemuksesta ja koulutuksesta.

Odotamme vuorostamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta. Lisäksi arvostamme psykologisten tutkimusmenetelmien tuntemusta.

Edellytämme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä sekä tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme tässä haussa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

terveisin

Marja-Leena Meronen
Johtava psykologi
marja-leena.meronen@phhyky.fi
Nuorisopsykiatrian poliklinikka