Haemme psykologia ja neuropsykologia Mehiläinen Terapiaklinikalle

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme psykologia ja neuropsykologia Helsingin terapiaklinikalle

Mehiläisen Terapiaklinikka tarjoaa moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Moniammatillisessa työyhteisössämme Helsingin keskustassa työskentelee psykologien ja neuropsykologien lisäksi mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä muita kuntoutuksen ammattilaisia. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen.

Psykologimme tuottavat pääasiassa tutkimuspalveluita kuntien lähettämille asiakkaille. Lisäksi meillä voi halutessaan saada tukikäyntiasiakkaita itse maksavista asiakkaista. Tällä hetkellä tarvitsisimme psykologia erityisesti yläkouluikäisten nuorten ja neuvolaikäisten lasten tutkimuksiin.

Neuropsykologit kuntouttavat mm. kelan ja kuntien maksusitoumuksilla asiakkaita sekä tarjoavat tutkimuspalveluita eri tahojen toiveesta.

Koska työ on itsenäistä, edellytämme, että pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja tartut rohkeasti toimeen. Toivomme myös että sinulla on jo hieman kokemusta psykologina toimimisesta, mutta olemme valmiita keskustelemaan myös vasta-alkajien kanssa työskentelymahdollisuuksista meillä.

Tarjoamme ammattilaisillemme laadukkaat ja ainutlaatuisen hienot tilat, potilastietojärjestelmän, laskutuspalvelun sekä läsnä olevan hallinnon henkilöstön. Jokaista aluekeskusta johtaa oman alansa huippuammattilainen. Olipa toiveenasi kokoaikainen, osa-aikainen, päivä-, ilta- tai viikonlopputyö, työsuhteessa tai yrittäjänä, saat henkilökohtaista tukea valinnoillesi ensi hetkistä alkaen.

Mikäli toiveesi on tulla työskentelemään meille ammatinharjoittajana, tarjoamme kattavan konsultaation ja tuen yrittäjyytesi

• toimintamuodon valintaan
• perustamistoimenpiteille
• lupa-asioiden hoitamiselle
• yrittäjyytesi hallinnointiin.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja huippukollegat.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 16.10.2022 mutta toimi nopeasti, sillä voimme palkata työntekijän jo hakuaikana.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Tuire Mustonen Puh: 046 920 5206 tuire.mustonen@mehilainen.fi

Jätäthän yhteydenottopyynnön mikäli en voi vastata heti yhteydenottoosi.

Linkki hakuilmoitukseen: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/psykologi-tai-neuropsykologi-smseh-15541480