30. elokuuta 2021
Riitta Hannonen
Kymsote hakee neuropsykologia tai neuropsykologiaan perehtyvää psykologia Kymenlaakson keskussairaalan lastenneurologian yksikköön, Kotkaan. Lastenneurologian yksikössä on ajanvarauspoliklinikka ja lastenneurologinen tutkimusyksikkö. Työn pääpaino on neuropsykologisissa yksilötutkimuksissa ja kuntoutuksen suunnittelussa. Psykologi toimii lastenneurologisessa tutkimusyksikössä ja poliklinikalla yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Yhteistyö avohoidon tahojen kanssa on vakiintunutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Ensisijaisesti haemme neuropsykologia, mutta katsomme eduksi myös perehtyneisyyden ja kiinnostuksen neuropsykologiaan. Tehtävässä on loistava mahdollisuus kartuttaa kokemusta neuropsykologian alalta ennen erikoistumisopintoja.

Tarjoamme vaativassa tehtävässä kokeneen työryhmän tuen ja neuropsykologikollegan ohjauksen ja sekä asianmukaisen työnohjauksen. Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen ja kehittyvän työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Palkka: 4026,93€
Työ alkaa: 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan

Yhteystiedot:
palveluesimies Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279, tarjaliisa.raitanen@kymsote.fi
neuropsykologi Riitta Hannonen, riitta.hannonen@kymsote.fi