11. helmikuuta 2020
Elina Rajajärvi
Silmuke Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa korkealuokkaisia mielenterveyden, tutkimusten ja kuntoutusten eri palveluja kaiken ikäisille. Meillä työskentelee monialainen tiimi mielenterveys-, tutkimus- ja kuntoutusalan osaajia.

Haemme tiimiimme neuropsykologia äitiysloman sijaisuuteen joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön. Mahdollisuutena on työskennellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Asiakaskuntana on niin lapsia kuin aikuisia ja työnkuvaan kuuluvat neuropsykologiset tutkimukset ja neuropsykologinen kuntoutus. Äitiysloman sijaisuudessa sinulle on valmis asiakaskunta. Työtä voidaan myös räätälöidä mahdollisuuksien mukaan, joko lapsiin tai aikuisiin kohdistuvaksi. Silmukkeella on toimipisteitä Kouvolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä useammassa toimipisteessä, pääpaikka äitiysloman sijaisuudessa olisi Lappeenrannassa. Lappeenrannan toimipisteen tiimissä työskentelee tällä hetkellä 11 henkilöä, joista saat loistavia työkavereita ja vastapainoa asiakastyöhön. Lappeenranta on erittäin viihtyisä kaupunki Saimaan rannalla, joka tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet sekä laajan kulttuuritarjonnan.

Tarjoamme viihtyisät toimitilat kaupunkien ydinpaikoilta ja tarvittavat työskentelyvälineet. Voit valita itse omat työ- ja loma-ajat. Hoidamme puolestasi laskutuksen ja mainonnan sekä tarjoamme potilastietojärjestelmän ja sähköpostin käyttöösi. Meidän kautta sinun on myös mahdollista osallistua erilaisiin kilpailutuksiin. Meillä on kilpailukykyinen vuokraprovisio. Meille on tärkeää henkilökunnan viihtyvyys ja pyrimme järjestämään säännöllisesti koko henkilöstölle yhteisiä virkistyshetkiä. Meillä sinun on myös mahdollista kehittää työtä oman mielenkiintosi suuntaan.

Odotamme sinulta neuropsykologian erikoispsykologikoulutusta, halua toimia osana monialaista tiimiä ja etuna katsomme osaamisen neuropsykiatristen oirekuvien alueella. Myös neuropsykologian erikoistumiskoulutuksessa olemin katsotaan eduksi ja mahdollistaa ainakin osa-aikaisen työskentelyn.

Työ voisi alkaa jo 1.5.2020, mutta aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Työ on mahdollista vakinaistaa sijaisuuden päätyttyä. Yhteydenotot ja tiedustelut Elina Rajajärvi, neuropsykologi, puh. 0405622849, elina.rajajarvi@silmuke.fi, www.silmuke.fi.