17. syyskuuta 2019
Kirsi Eskelinen
Neuropsykologi – tule mukaan huippujoukkoon!

Coronaria tuottaa psykologisia palvelua laajasti ympäri Suomen. Etsimme innostuneeseen ja kehittävään neuropsykologien joukkoomme neuropsykologia tai neuropsykologian erikoistumiskoulutuksessa olevaa psykologia seuraaviin tiimeihin:
- Coronaria Tietotaito, Kuopio
- Coronaria Frontaali, Tampere
- Coronaria Contextia, Oulu

Työhösi kuuluu mm. neuropsykologiset arvioinnit, yksilö- ja ryhmäkuntoutus sekä erilaiset konsultaatiot. Teemme työtä kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa, työn sisältöä voidaan kohdentaa oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaisesti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua valtakunnalliseen kuntoutuksen kehittämistyöhömme ja uusien toimintamallien rakentamiseen yhdessä muiden neuropsykologiemme kanssa. Odotamme sinulta yhteistyökykyistä työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta myös moniammatilliseen yhteistyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi vahvan kollegiaalisen tuen, joustavan työajan sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Laaja asiantuntijaverkostomme mahdollistaa oppimisen toinen toisiltamme ja sitä myötä oman osaamisen haastamisen ja kehittämisen. Meillä sinulla on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen neuropsykologinen työnohjaus sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitoetu sekä monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuurietu ja lounaskortti.

Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia ja myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen.
Lisätietoja:
https://www.coronaria.fi/toihin/kuntoutus-ja-terapiapalvelut/

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon, palveluasumisen, kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Kuntoutuksessa työskentelee yli 600 kuntoutuksen ammattilaista, mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, psykoterapeutteja ja psykologeja sekä työelämän asiantuntijoita. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.